Google Review logo header may24

arista@poliklinika-arista.hr

Google Review logo header may24

arista@poliklinika-arista.hr

Donje Svetice 46c
10000 Zagreb, Hrvatska

Ponedjeljak – Petak:    08.00h – 20.00h
Subota, Nedjelja:          zatvoreno

Gastroskopija i kolonoskopija na novom endoskopskom uređaju
Zataivanje srca

Uz nedavnu nabavku najsuvremenijeg ultrazvučnog uređaja Mindrey Resona I9, sa ponosom Vam predstavljamo još jedno novo opremanje naše poliklinike. Ovaj puta sa endospopskim uređajem zadnje generacije svjetski poznatog proizvođača.

Olympus je svjetski renomirani proizvođač medicinske endoskopske opreme te smo ponosni da u poliklinici Arista raspolažemo s najnovijim endoskopskim uređajem upravo marke Olympus.

Gastroenterološka endoskopija je značajno napredovala kao grana gastroenterologije te u poliklinici Arista kontinuirano pratimo i implementiramo najnovija medicinska dostignuća i trendove.

Olympusova tehnologija endoskopskih kamera i digitalne obrada endoskopske slike poput NBI (eng. Narrow band imaging) omogućuje sve precizniju i detaljniju analizu promjena na sluznici probavnog sustava. To nam je posebno važno u kontekstu rane detekcije karcinoma debelog crijeva, ali i u dijagnostici bolesti kao što su celijakijagastritisGERBupalne bolesti crijeva i druge.

Tumori debelog crijeva nastaju po dobro poznatoj adenom-karcinom sekvenci. To znaći da karcinomi nastaju iz dobroćudnih tvorbi koje zovemo polipi kroz dugi niz godina prije nego se pretvore u zloćudni karcinom.

Polipi mogu raznih oblika i veličina te nam ova tehnologija omogućava ranu detekciju i adekvatnu karakterizaciju takvih promjena, a što predstavlja ključ za prevenciju karcinoma. Upotrebom modernih endoskopskih uređaja takve polipe možemo otkriti u ranoj fazi i odstraniti ih postupkom koji nazivamo polipektomija.

Pomoću ovog uređaja možemo vam ponuditi pretrage poput:

poliklinika-arista-placeholder-web

Gastroenterološki tim poliklinike ARISTA

 

Povezani članci

Arista-logo-na-zidu-ukoso

Poliklinika Arista od 02.01.2024. na novoj adresi

Cijenjeni pacijenti, Sa iznimnim zadovoljstvom Vas obavještavamo da Poliklinika Arista Novu 2024. godinu započinje na novoj adresi i u novom moderno opremljenom...
novo-u-poliklinici-online-zoom-konzultacije

Novo u poliklinici! Online konzultacije

Dragi pacijenti, Ponukani recentnom globalnom Covid-19 pandemijom Poliklinika Arista je u asortiman svojih usluga uvrstila i online konzultacije putem Zoom platforme....
poliklinika-arista-marina-grubic-clanak-featured-web-822x485

dr. sc. Marina Grubić Nedjeljom u 2

Naša klinička psihologinja dr. sc. Marina Grubić gostovala je u emisiji Nedjeljom u 2 na temu Psihološki problemi djece. Kao povod za sudjelovanje u emisiji poslužila...
Najnoviji-ultrazvuk

Najnoviji ultrazvuk u poliklinici Arista

Ultrazvuk je široko korištena dijagnostička metoda koja ima svoju primjenu u detekciji mnogih bolesti. Tehnologija ultrazvučnih uređaja se kontinuirano razvija što...

Imate pitanja?

Javite nam se!

U poliklinici Arista čekaju vas stručni i uvijek dobro raspoloženi liječnici.

Nazovite, pitajte što vas interesira i upoznajte naš tim!
Nazovite nas ili ispunite podatke, a mi ćemo Vam se javiti u najbržem mogućem roku.

Suglasnost