O nama

Poliklinika ARISTA otvorena je 15. siječnja 2015 godine kao jedinstvena ustanova koja pruža usluge dijagnostike, prevencije i liječenja iz područja pedijatrije i interne medicine.

Nalazi se  u blizini samog centra Zagreba, u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga, na adresi Domjanićeva 19. Lokacija osigurava svakom pacijentu iz Zagreba da do prostora dođe za kratko i otprilike jednako vrijeme, te je vrlo lako prepoznatljiva i pristupačna za pacijente van Zagreba.

Djelatnosti Poliklinike u području pedijatrije obuhvaćaju dijagnostiku, prevenciju i liječenje u okviru opće pedijatrije ali i drugih subspecijalističkih pedijatrijskih struka kao što su rast i razvoj, praćenje neurološkog razvoja dojenčeta i malog djeteta, dječja endokrinologija i dijabetes, dječja kardiologija i pulmologija.

Djelatnosti Poliklinike u području interne medicine obuhvaćaju kliničke te sistematske preventivne preglede iz područja kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, dijabetologije, nefrologije i angiologije te preventivne sveobuhvatne sistematske pregled (kardiološki, endokrinološki, gastroenterološki pregled, UZV abdomena, štitnjače, srca, EKG, laboratorijske pretrage za skrining u suradnji s partnerskim ustanovama – opća biokemija, hematologija, tumorski markeri, funkcija štitnjače)

Obzirom da u sklopu poliklinike provode djelatnosti iz područja skrbi o pedijatrijskim i internističkim bolesnicima, ona može pružiti kompletnu skrb i cijeloj obitelji.