O nama

Poliklinika ARISTA otvorena je 15. siječnja 2015 godine kao jedinstvena ustanova koja pruža usluge dijagnostike, prevencije i liječenja iz područja pedijatrije i interne medicine.

Nalazi se  u blizini samog centra Zagreba, u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga, na adresi ul. Dragutina Domjanićeva 19. U sklopu poliklinike osiguran je besplatan parking, a u neposrednoj blizini nalazi se i velika javna garađa smještena na samom Kvaternikovom trgu.

Naši pedijatri pružaju subspecijalističku skrb djeci iz područja dječje kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, pulmologije, nefrologije te dječje i adolescetne psihologije.

Internisti Poliklinike Arista obavljaju kliničke te sistematske preventivne preglede iz područja kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, dijabetologije, nefrologije i pulmologije

Osim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom rada u svojim područjima, poliklinika Arista raspolaže i kompletnom laboratorijskom uslugom te najmodernijom dijagnostičkom opremom iz područja gastroenterologije, kardiologije i ultrazvuka.