Poliklinika Arista

Najnoviji ultrazvuk u poliklinici Arista

Ultrazvuk je široko korištena dijagnostička metoda koja ima svoju primjenu u detekciji mnogih bolesti.

Tehnologija ultrazvučnih uređaja se kontinuirano razvija što omogućava sve bolji slikovni prikaz organa. Investiranjem u nove tehnologije u konačnici se postiže bolja i kvalitetnija skrb za bolesnike boljom dijagnostičkom preciznošću i pravovremenim postavljanjem adekvatne dijagnoze.

Sve bolja rezolucija B moda ultrazvuka omogućuje raniju detekciju promjena na samim organima. Dodatno, modaliteti poput color dopplera, elastografije i kontrastom-pojačanog prikaza koji se ugrađuju u moderne ultrazvučne aparate doprinose kvaliteti nalaza jer nude dodatne informacije o zdravlju unutrašnjih organa koji se pregledavaju. Osim anatomskih promjena, ovim modalitetima moguće je prosuditi i funkciju organa te razlučiti benigne od malignih promjena.

Vrhunska i pouzdana dijagnostika je u centru pažnje u poliklinici Arista stoga Vas s ponosom obavještavamo da smo u asortiman naših dijagnostičkih uređaja dodali i novi vrhunski ultrazvučni uređaj Mindray Resona I9 koji je opremljen svim sondama za primjenu kod djece i odraslih. Kontinuiranim praćenjem novih tehnologija i investiranjem u nove dijagnostičke aparate želimo našim pacijentima osigurati nužnu kvalitetu skrbi.

U poliklinici Arista moguće je ovim uređajem učiniti sljedeće preglede:

Poliklinika Arista

Teme koje bi vas mogle interesirati

uzv abdomena

Ultrazvuk abdomena

liječnik izvodi ultrazvučni pregled

Fetalna ehokardiografija – ultrazvučni pregled i prenatalno praćenje fetalnog srca

endokrinologija web

Ultrazvuk štitnjače i vrata

liječnik izvodi ultrazvučni pregled

Ultrazvuk i color doppler srca

bubrezi

Ultrazvuk i color doppler bubrega